IMPULSE, hét leerbedrijf van de opleiding Sport en bewegen

“IMPULSE, hét leerbedrijf van de opleiding Sport & Bewegen”

Vanaf dit academiejaar neemt de opleiding intrek in de Sportinnovatiecampus. Onze gloednieuwe campus staat niet alleen voor vernieuwing en innovatie, maar ook voor maximale integratie van studenten en jonge ondernemers.

IMPULSE biedt naast groepslessen, recreatieve & preventieve opbouwprogramma’s ook persoonlijke begeleiding aan in de vorm van coaching, advies en testing. Zo willen HOWEST, Sport Vlaanderen en de Sportinnovatiecampus inspelen op de groeiende nood aan kwaliteitsvolle dienstverlening op vlak van bewegingscoaching. Daarnaast wil IMPULSE  carrièreopportuniteiten bieden voor afgestudeerde bewegingsdeskundigen met ondernemerschapsambities. Vanaf dit academiejaar gaan een 10-tal alumni aan de slag binnen IMPULSE.

IMPULSE biedt een authentieke setting voor lesopdrachten en stageprojecten, en zal binnen onze visie van ervaringsgericht onderwijs dus een grote rol spelen in de opleiding van onze toekomstige bewegingsdeskundigen. Het aanbod van IMPULSE kun je nalezen op www.impulse-beweegloket.be.

Heb je een vraag, neem dan contact op met projectmanager Jorgi Swimberghe via jorgi.swimberghe@howest.be.